середа, 15 березня 2023 р.

Даруємо бібліотеці книги

 День дарування книг минув, але користувачі Малинської ЦПБ імені В.Скуратівського продовжують нас тішити чудовими книгами.

Сьогодні до нас завітала мама нашого Героя Голуба Артура, який віддав найдорожче - своє життя за нас з вами, за Україну, свободу та її незалежність.

І ми безмежно, вам шановна, вдячні, вдячні за сина, низький уклін вам, вдячні за вашу громадянську позицію, за віру і любов до України. Щиро дякуємо вам за чудові книги, які будуть допомагати читачам вивчати рідну нашу мову, любити її ще більше, шанувати і розвивати! Ці книги покликані підтримати нас усіх у складний час, переконати в тому що наш дім буття-мова-незнищенний, і запросити тих, хто ще не тут у сердечну україномовну компанію.






Марина відвідує Гранітнянську селищну бібліотеку разом з бабусею. Сьогодні вони не тільки вибрали літературу для читання, а й подарували бібліотеці чудову книгу Леоніда Ушкалова "Ловитва невловного птаха: Життя генія, Григорія Сковороди".



Приємний дарунок для рідної бібліотеки, від  учнів 7 класу Малинівського ліцею - книга Всеволлода Нестайка "В країні Сонячних Зайчиків". Приходьте зарядитися енергією від цієї файнезної книги, вона в нас тепер є! Дорогі семикласники, прийміть слова подяки за ваш дарунок.

Коли ти можеш будь-чим поділитись з оточуючими, то це неперевершене відчуття, і не має особливого значення, що саме ти віддаєш: час, сили чи знання.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!