вівторок, 25 квітня 2023 р.

Молодь читає, творить, перемагає!

 Тиждень молодіжної книги, що проходить під девізом «Книга там де молодь! Молодь там, де книга!» в ЦПБ ім.В.Скуратівського розпочався з презентації книжкової селфі-стіни «Позицінуємо себе з книгою». Ми представили своїм молодим користувачам підбірки молодіжних книг «ЧИТАЙмер успіху» (книги, що мотивують до дії). Серія книг «Видатні українці. Люди, які творили історію» - це унікальний проект, який сприяє якісному дозвіллю молоді.


Французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері стверджував, що «…всі ми разом з дитинства». Наші дорослі досягнення ґрунтуються на дитячих мріях. Ті, кому пощастило вчасно виявити свій талант, нині щасливі та відомі всьому світові. Історія геніального дитинства із серії «Життя видатних дітей» допоможуть кожній молодій людині виявити саме той неповторний талант.


«ЧИТАЙ про себе» - молодіжні книги українських та зарубіжних письменників про друзів, про кохання, про доросле життя. Книги, що захистять від нудьги, самотності, безграмотності та шкідливих звичок.

А ще ми презентували фото наших активних молодих користувачів, для яких книги відкривають шлях у цікавий, насичений неперевершеними подіями та мріями світ.

Запрошуємо наших молодих користувачів приєднатися до Тижня молодіжної книги. Завітайте до бібліотеки, візьміть цікаву книгу, отримайте нові емоції, поділіться враженнями з однолітками та зробіть селфі з книгою на згадку про корисно проведений день.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!