середу, 26 квітня 2023 р.

Молодь читає, творить, перемагає!

 У ЦПБ ім.В.Скуратівського продовжується Тиждень молодіжного читання. Сьогодні в бібліотеці відбувся справжній бібліоінформаційний бум під гаслом «Читаємо! Спілкуємося! Відпочиваємо!».  До нас завітали і долучилися до молодіжного книжкового марафону вихованці професійного ліцею. І розпочався він із знайомства з бібліотекою, як соціальним, культурним та інформаційним центром громади.


А щоб розширити уяву про сучасну молодіжну книгу працівники бібліотеки запросили учасників на діалог-шоу «Книга твого формату». Адже молодість – це стартовий майданчик для пізнання нового і невідомого. І одним з основних методів цього пізнання є книга. Наші молоді читачі не тільки багато читають, а й популяризують книги, які сподобались, створюючи та поширюючи цікаві відео «В об’єктиві молодь, яка читає». Тож всі разом долучилися до перегляду та обговорення. Було приємно, що наші гості теж поділилися враженнями від прочитаних улюблених книг та поезії.






 Кожна молода людина унікальна та неповторна, наділена певними особистими якостями. Деякі з них дані людині від народження, інші набуваються протягом життя. У житті потрібно прикласти максимум зусиль, щоб досягти успіху бути корисними своїй країні і своїй родині.  Попри всі труднощі, коли в країні йде війна, зростати і вдосконалювати себе – і в цьому допомагають книги. Тобто, іншими словами, в чому СуперСила кожного українця сьогодні?

А що думали про це учасники зустрічі? Кожен висловив свою думку через пазли успіху «Твоя СуперСила». І в результаті ми отримали СуперСилу молодих, впевнених у собі людей, які розбудують нашу вільну незалежну Україну. Разом довели, що, що СуперСила в єдності, в тому, щоб кожен на своєму місці робив корисну справу.





Бібліотечна зустріч закінчилася побажаннями на нові цікаві і змістовні побачення з книгою.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!