суботу, 17 лютого 2024 р.

Літературний тур Європою

 Побачити Європу — мрія кожної людини. Скільки в Європі країн — стільки й незвіданих далей, доріг та відкриттів. Кожна культура унікальна та містить у собі звичаї та традиції, відкривши які ми зможемо ближче пізнати інших людей. І все це манить і зачаровує, притягує нас.

Кожна подорож до Європи піднімає нас на новий рівень розвитку, розширює наш світогляд, збагачує нашу свідомість. Україна також є Європейською країною не тому, що розташована в центрі Європи, а тому, що більшість українців уже давно мислять по-європейські, формують європейську правосвідомість та борються за європейське майбутнє нашої держави.

У нашій бібліотеці організована тематична книжкова виставка присвячена подорожам країнами Європи. Гортаючи сторінки періодичних видань, можна пізнати традиції країни, її звичаї, побачити визначні місця та дізнатися про культурну спадщину, познайомитись з письменниками різних країн, їх творами та отримати нові знання про дитячу та дорослу літературу країн Європи, насолоду від читання та позитивний настрій.





Зручно сідайте, пристебніться — вирушаємо! Паспорти не треба, вистачить книжки-перепустки як для дорослих, та і для дітей. Куди б ви зараз хотіли: у високі гори Португалії, в Іспанію чи Литву? Полетіли! Атмосфера і нові враження гарантовані!






У Пункті Європейської інформації ми підготували для вас справжні тури літературою! Відкривайте книжку і забувайте про кордони! 


Подорожуйте із задоволенням, нехай весь світ відкриється для вас!

Тому, запрошуємо всіх бажаючих, кому цікаво дізнатися про країни Європи, завітати до читального залу ЦПБ ім. В. Скуратівського та здійснити віртуальну подорож країнами Європи.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!