пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

День єднання в бібліотеках Малинської громади.

Дорогі друзі!

Сьогодні, 16 лютого, ми святкуємо День єднання України – свято, яке символізує нашу силу, рішучість та незламну волю. Ця дата нагадує нам про важливість єдності в найважчі часи.

Книга єднає Україну. В єдності, згуртованості ми щодня виборюємо нашу державу. Книга та читання завжди були важливими інструментами в висвітленні  національних ідей, прагнень і історичних подій. Читайте та пам’ятайте: «Ми сильні, поки ми єдині!».

Бібліотеки малинської громади приєдналися до відзначення цієї дати.

На урок єднання ''Країна любові та єднання!'' бібліотекар Гранітненської бібліотеки-філії Олена Романенко завітала до учнів школи. Розповіла дітям про історію та передумови досить молодого свята, переглянули презентацію , «16 лютого - День єднання'', прийняли участь в тематичній вікторині. На запитання «А що для вас Україна?'' діти щиро висловлювали свою думку. Під кінець заходу розфарбували ''Долоньки єднання''.





В День єднання в Малинівській сільській бібліотеці проведено цикл заходів "В єднанні - наші сила та міць", бібліотекар Алла котлубовська представила книжкову виставку "Україна понад усе!" Разом з читачами, учнями Малинівського ліцею, писали твір-есе "Україна понад усе!", в бібліотечній Арт студії пройшов майстер-клас патріотичного браслету " Єднаймося в любові до України"






Книги та писемність з давніх-давен були найсильнішою зброєю українців. Книга береже в собі цінну історію яка плекає і об'єднує кожного з нас.

«Щоб більше знати про історію України т ви можете завітати в нашу бібліотеку і обрати книгу яка вас зацікавить» - запрошує Українківська бібліотекарка Дар’я Ройт.


"З Днем єднання! Вітаємо зі святом усіх, хто стійко дає відсіч окупанту, на передовій і в тилу. Ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, батьківську хату, рідну землю і мову! В єдності - наша сила!" - стверджують відвідувачі Федорівської бібліотеки-філії.


До Дня єдності Дібрівська бібліотека-філія підготувала тематичну поличку "16 лютого - День Єднання".

В умовах війни, обстрілів, щоденних трагедій День єднання набув особливого змісту. Це чергова нагода нагадати світу, що ми боремося і будемо боротися за свободу та щасливе майбутнє України. Тож наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас.

Дай Боже нам єдність і дай сили нашим воїнам. Бажаємо сил та відваги військовим, які захищають нашу українську незалежність. Ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, рідну землю і мову. Пам’ятаємо всіх Героів, хто оберігає Україну вже в Небесному Легіоні! Вічна їм пам’ять та шана!.. Тримаємо стрій. В єдності наша сила і наша Перемога!

І малі і дорослі жителі Старих Вороб’їв приєдналися до відзначення Дня єдності.


Відвідувачі БудоВороб’ївської бібліотеки-філії з особливим піднесенням прийшли у цей день - День єднання до бібліотеки. Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас, українців, і в цей день, і на віки.

Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності.

Спільними зусиллями ­– до Перемоги!



Від щирого серця вітаємо кожного з вас з Днем єднання! Бажаємо нам усім миру та Перемоги.

Нехай наша єдність буде невичерпним джерелом сили та натхнення!


Тож, єднаймося бо воля в наших серцях.

Хай знають скрізь, ми нація єдина,

Ми давно обрали вже свій шлях

Це вільна, незалежна Україна!

Слава Україні ! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!