четвер, 27 квітня 2023 р.

Молодь читає, творить, перемагає!

В ЦПБ ім. В.Скуратівського продовжується Тиждень молодіжної книги. Сьогодні запрошуємо приєднатися до онлайн-ярмарки читацьких думок "Поговоримо про улюблені книги". Серед наших користувачів є не тільки ті, хто багато читає, а й ті, які можуть поділитися враженнями про свою улюблену книгу. Вони створюють цікаві відео на книги, які їм сподобались.

Своїми думками про одну з прочитаних книг ділиться Христина Скидан, постійна читачка нашої бібліотеки, переможниця обласного конкурсу "Книга твого формату", розумниця і просто красуня.

Продовжує онлайн-ярмарку читацьких думок "Поговоримо про улюблені книги", в рамках Тижня молодіжної книги, наша юна читачка з школи-ліцею №1Таня Гончарова.

Приєднується до онлайн-ярмарки читацьких думок "Поговоримо про улюблені книги" наш читач Євгеній Чайка, студент Малинського фахового коледжу. Він ділиться враженнями про книгу Василя Шкляра "Характерник".

 


Продовжує онлайн-ярмарок читацьких думок "Поговоримо про улюблені книги" наша постійна читачка, бібліотечна волонтерка Алла Павленко.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!