середу, 14 лютого 2024 р.

14 лютого - Міжнародний день дарування книг

 Щиро вдячні  людям з високою громадянською позицією, тим, хто  подарував книги у фонд нашої бібліотеки. Ви даєте можливість продовжити книзі життя і принести користь багатьом читачам. Ви даруєте цілі зібрання творів, книги класиків і сучасних авторів. Завдяки вам фонд бібліотеки поповнився різноманітною і потрібною літературою.

Сьогодні ми говоримо ДЯКУЄМО за подаровані книги нашим читачам: Олесі Рудницькій, Ірині Копило, Олександру Кириченку, Назару Микулі, Тамарі Сташук, Тетяні Халабурській, Тамарі Ковальчук та ін. Особливу подяку висловлюємо працівникам малинського суду та ініціатору акції Лесі Осадчій за подаровані книги. 




Подарували книги Недашківській бібліотеці-філії директор Недашківського дитячого садочка "Лісова казка" Андрієнко Ніна Михайлівна, маленька читачка бібліотеки Ангеліна Фрунза та її дідусь Назаренко Микола.


Уміння віддавати, дарувати свідчить про щедрість душі. Щиро вдячні  всім-всім дарувальникам за книжкові дарунки. Ми глибоко зворушені вашим добрим ставленням. Спасибі всім за щедрість, доброту, розуміння, любов до книги та вірність нашій бібліотеці .

Нагадуємо, що до 20 лютого, триває благодійна акція "Подаруй книги військовому". Підтримайте наших захисників, які проходять лікування та реабілітацію.


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!